Badia Spices Holy Smokes Rub

 5,65

Op voorraad

Badia Spices Holy Smokes kan in verschillende gerechten worden gebruikt om smaak en diepte toe te voegen, perfect voor varkensvlees, rundvlees, kip en zelfs vis.

Het wordt “Holy Smokes” genoemd vanwege zijn rokerige smaak en aroma, door de paprika en andere kruiden in het mengsel.

Enkele manieren om het te gebruiken zijn:

  • Als een droge rub voor vlees: Strooi Holy Smokes op vlees voor het grillen, braden of bakken om smaak en een rokerig aroma toe te voegen.
  • Als smaakmaker voor groenten: Voeg een snufje Holy Smokes toe aan geroosterde of gegrilde groenten voor een rokerige smaak.
  • In soepen en stoofschotels: Gebruik Holy Smokes als smaakmaker voor soepen en stoofschotels om diepte en smaak toe te voegen.
  • In marinades: Meng Holy Smokes met olijfolie en andere ingrediënten om een marinade voor vlees of groenten te maken.
  • Als smaakmaker voor rijst: Strooi Holy Smokes over rijst of quinoa om smaak toe te voegen.

 

De hartige en zoete balans zorgt ervoor dat deze rub boven de rest uitsteekt.

Spenkster gebruikt Holy Smokes ook op garnalen en worstjes. En Mrs. Spenkster voor de Mexicaanse wraps.

Ingredienten: zout, paprika, bruine suiker, gedroogde knoflook, chipotle chilipeper, cacao poeder, specerijen, rijst concentraat (anti-klontermiddel).

Inhoud: 155,9 gram | 5,5 oz

Op voorraad

Contact

hey@spenkster.nl

074-2058009

 

Verzending

6,95 met PostNL

Voor 12.00 uur besteld volgende dag in huis.

0
    0
    WINKELWAGEN
    je winkelwagen is leegreturn to shop